donaties welkom!!!
Door: An
Blijf op de hoogte en volg Corriene, Sandra en Anneleen
21 Januari 2011 | India, Raxaul
Nog een update voor jullie!!!! We zijn nu heel erg druk bezig om de toetsen voor school af te krijgen en we maken lange dagen om goed werk te kunnen leveren. Vorige week zondag zijn we naar de ward geweest en het was echt heel erg bijzonder. De Heilige Geest was echt heel erg sterk aanwezig. Op een gegeven moment stonden we daar te spelen en te zingen we konden gewoon niet meer ophouden, echt geweldig!
Afgelopen zondag zijn we op outreacvh geweest naar Sunderpur, een dorp vlakbij, was heel bijzonder!
en ik (an) heb de worship in de kerk mogen leiden!!! een hele gave ervaring die zeker naar meer smaakt!!!!
We zijn inmiddels al een aardig eind met onze toetsen, het einde begint gelukkig wel in zicht te komen!!! Nog een paar daagje hier en dan vertrekken we naar Delhi, blijven een paar dagen daar, vliegen naar Londen en dan weer naar huis!!!
Maar de reden voor nog een berichtje; we gaan een donatie achterlaten voor het ziekenhuis. We willen graag een bedrag aan de community health geven, omdat ze hier echt heel erg goed werk doen!!! De vaste donateur is net gestopt en ze kunnen zeker wat hulp gebruiken,
Verder willen we ook nog wat geld geven aan de pastor van wie we zoveel bijbels hebben meegnomen om uit te delen op de ward, zodat hij weer wat nieuwe in kan slaan!!!
Alles wat deze week nog binnenkomt, zullen we hier achterlaten, maandag zullen we het overhandigen. Dus als jullie wat over willen maken, het kan op:
332700844 tnv S. De lange, vermelden onderwerp India.
heel veel liefs en we zien jullie snel!!