VISA gekregen!!!!!!!!!
Door: Anneleen
Blijf op de hoogte en volg Corriene, Sandra en Anneleen
15 Oktober 2010 | Nederland, De Bilt
Afgelopen maandag zijn we weer naar de ambassade geweest met alle benodigde documenten, maar weer werden we de deur gewezen na een dag wachten: we moesten terug komen voor een interview op vrijdag en dan zouden we misschien(!) ons visum wel krijgen. We vroegen wel drie keer naar de reden, maar het enige wat ze ons wilde zeggen dat het om 'some office reasons'was...
nou, wij weer huiswaarts gegaan met een ongerust gevoel: straks kregen we helemaal geen visum!!!!
De volgende dag kwam san erachter dat ze vrijdag niet kon en we vonden het ook wel heel krap dag om vrijdag te gaan als we maandag al weggaan! Dus 's ochtends gebeld met de ambassade: we konden terug bellen om 4 uur. Om 4 uur weer gebeld: na tien minuten de telefoon over te laten gaan werd er opgenomen: er is niemand meer hier en we kunnen geen berichten doorgeven. Misschien belt iemand u morgen, overmorgen ofzoiets..
Uiteindelijk hebben we besloten dan maar gewoon te gaan, cor zou vrijdag gaan. Kijkt Sandra 's morgens op de website staat er dat de ambassade gesloten is op vrijdag!!!!!! Als de wiedeweerga is cor ook gekomen en na weer een hele dag wachten in de ambassade werden we eindelijk binnen geroepen voor het interview. Van de mensen die voor ons het interview hadden, was her resultaat heel wisselend, de één kreeg wel een visum, de ander kreeg geen visum met geen enkele reden waarom niet. We hoorden de man die interviewde ook helemaal uit zijn dak gaan tegen een meisje die alleen maar kwam voor een toeristen visum.
Maar toen wij binnen mochten was die man eigenlijk alleen maar vriendelijk nadat ik mijn stoel had verschoven waar die wel helemaal over uit zijn dak ging .... We kregen een viwum voor vier maanden:MAAR we mochten absoluut India niet uit en Nepal bezoeken... We moesten een hogere prijs voor het visum betalen dan gebruikelijk, maar ja, we kregen het in ieder geval...!!!!
Om vier uur kwamen we weer terug en wat een verassing!!!we mochten wel Nepal bezoeken we hadden een multiple entry gekregen!!!! met alle dank aan onze Hemelse Vader!!!!
Gisteren geweest voor visum Nepal: in vijf minuten sta je weer buiten met een visum!!!
15 Oktober 2010 - 08:19
Karin:
Gefeliciteerd meiden!!
Ontzettend veel plezier en succes daar!
15 Oktober 2010 - 08:24
Rianne:
Gelukkig maar dat het toch goed is gekomen!
Nog 3 dagen en dan vertrekken jullie..ontzettend veel plezier en een goede reis! -
15 Oktober 2010 - 11:52
Mijnske And Arjen:
Well, you are blessed indeed. We are in Nepal already and this is a amazingly beautiful place, so if you get the chance, you should really come here!! Have a safe journey and what can we say, hope to see you soon! Byebye, Mijnske and Arjen -
15 Oktober 2010 - 14:08
Edi:
Wow! Wat een gedoe zeg. Gelukkig is het gelukt zeg.
Veel succes met het vertrek over een paar dagen :-)
maak er wat van en laat weten hoe het is.
Liefs, edi -
16 Oktober 2010 - 14:46
Mirjam & Wendy :
hey meiden
Wat een verhaal over de ambassade en visum. wij gaan woensdag voor onze visum, hopelijk gaat het bij ons wat sneller. Wij kunnen jullie vertellen je gaat wat geweldigs beleven. Geniet ervan!
Liefs Wendy en Mirjam -
18 Oktober 2010 - 14:04
Inge:
Fijn meiden! Op naar het land! -
19 Oktober 2010 - 06:16
Patricia :
Lieve Anneleen,
Heeeeeeeeeeeel veel plezier daar. Geniet ervan! De Heer gaat met je mee :-). Heb je toevallig ook een emailadres? (zo ja, die van mij is patricia_dekok@hotmail.com)
Groetjes, Patries :D -
19 Oktober 2010 - 10:46
Moeder San:
Hoi meiden,
geweldig tof dat jullie zo goed met elkaar op kunnen schieten, jullie zullen elkaar nodig hebben,leuk dat ik jullie ook heb leren kennen,we hebben ook jullie in ons hart gesloten en wensen en bidden jullie heel veel goeds toe,pas goed op elkaar!!!!