Aangekomen in Delhi!!
Door: Ons allen
Blijf op de hoogte en volg Corriene, Sandra en Anneleen
19 Oktober 2010 | India, Delhi
Vandaag zijn we aangekomen in het mooie India! Het was een hele belevenis. Het begon al op het vliegveld... onze bagage was namelijk te zwaar. Na vanalles gereorganiseerd te hebben en een onze felbegeerde boeken achtergelaten te hebben mochten wij onze extra studieboeken koffer meenemen, maar dan wel voor meer dan 500 euro. Dit is geen grapje. Dit vonden we natuurlijk niet zo leuk...
Dankzij onze gebeden kwam er een vrouw (die wij nogsteeds als engel beschouwen) en vertelde dat het voor deze ene keer wel mocht. Prijs de Heer!
Het vliegtuig was super-de-luxe en we hebben echt genoten van onze vlucht!
In India aangekomen keken we onze ogen uit. Allereerst, het vliegveld met tapijt! En ook niet een klein stukje; heel het vliegveld. Daarbij viel het ons op dat er zoveel mensen waren die stonden te wachten op bekenden. Daartussen moesten wij onze begeleidster Zarema vinden. Na een half uur op de verkeerde plek gewacht te hebben is het gelukt haar te vinden en kwamen we voor de volgende uitdaging te staan; de bagage in het 'autootje' krijgen. Het paste precies. En nadat de bagage eenmaal veilig in de auto was, moesten wij ons nog veilig zien te stellen in de auto. Ze maken van 3 baans-wegen 5 baans-wegen. Iedereen toetert, is agressief en elke auto heeft wel deuken. Gelukkig hadden we een goede chauffeuse die de uitdaging aandurfde. Het is een super leuk mens. Ze heeft ons heel goed begeleid naar ons hotel. Het hotel is primitief maar erg vriendelijk personeel en gezellig!
Op dit moment zitten er 2 mannen op een bankje te glimlachen naar ons. * We voelen ons verder ook niet bekeken *
Daarna zijn we naar een groot winkelcentrum in Delhi gegaan waar we onze ogen opnieuw uitkeken, Indisch hebben geluncht (Hot), geld hebben gehaald en foto's gemaakt. Morgen gaan we er weer heen voor een mooi gewaad, een zusterkostuum en opnieuw weer naar de bank. Het weer is hier heerlijk! Het is ongeveer 28 graden.
En nu gaan we slapen want we zijn moe. Het is hier tenslotte al 19.15 en heel donker.
We missen onze achterblijvers maar genieten ook van wat we hier allemaal meemaken en zien! We voelen ons wat dat betreft erg bevoorrecht!
Tot snel!
Corriene, Anneleen en Sandra.
19 Oktober 2010 - 14:48
Arjen:
Hey zuiderburen! Wat leuk jullie verhaal te lezen...ik kan me er helemaal in herkennen! Veel plezier met de eerste indrukken en verwonderingen! Groetjes, Arjen -
19 Oktober 2010 - 17:14
Marjolein:
Hey Cor, (en Anneleen en Sandra)
Wat een gedoe zeg, met jullie bagage. 500euro is echt niet grappig! Fijn, dat het uiteindelijk wel mocht.
Veel succes morgen met het 'winkelen'!!!
Liefs, Marjolein -
19 Oktober 2010 - 18:56
Ditty VE Gem Zeist:
Hallo Anneleen en de rest
Fijn dat julie goed aangekomen zin. Wat een verhaal, leuk om jullie te volgen op deze manier
God bless
Ditty
19 Oktober 2010 - 20:35
Gerrianne En Marieke:
Heey Anneleen en de rest
Mooi dat jullie goed aangekomen zijn! Wel vervelend van de bagage..
We zijn benieuwd naar de verhalen die nog komen, we houden contact!
Liefs Gerrianne en Marieke -
20 Oktober 2010 - 11:40
Jeannette Ros:
Hoi Anneleen en andere meiden,
Wat leuk om jullie zo te kunnen volgen! Wat fijn dat jullie met z'n 3tjes zijn want je maakt zo heel wat mee met elkaar.
Gelukkig zitten daar dus ook wonderen bij :) De zegen over jullie stage, geweldig dat jullie je zo inzetten voor de mensheid! hartelijke groet, Jeannette -
20 Oktober 2010 - 12:21
Marlies:
Heej anneleen,
Fijn dat je heel huids bent aangekomen. Ik wens jouw en je reisgenoten heel veel zegen toe tijdens je verblijf!
bye marlies -
20 Oktober 2010 - 16:29
Johanna:
He Cor en anderen,
Wat super dat jullie aangekomen zijn! Maar wat een gedoe nog zeg!ben egt benieuwd wat jullie allemaal gaan meemaken en naar jullie verhalen! En vooral naar het werk in t ziekenhuis!:)
liefs Jo -
23 Oktober 2010 - 12:23
Peter Seeleman:
geweldiggggg
01 November 2010 - 19:07
Mirjam Teunis:
Hoi Anneleen,
Wat leuk om je zo te kunnen volgen, ga ik ook zeker doen. Ik wens je een hele gezegende en gave tijd toe daar. Hier is het koud en nat en donker, dus geniet er maar van. Liefs,
Mirjam.