aan het inburgeren in India
Door: Ons allen
Blijf op de hoogte en volg Corriene, Sandra en Anneleen
21 Oktober 2010 | India, Delhi
Vandaag hebben we lekker gewinkeld met Zareema, eerst gingen we onze prachtige verpleegkundige uniformen kopen: wat voel je je daar onzettend vrouwelijk in vergeleken met de Nederlandse uniformen!!! Het is al een belevenis op zich om naar de markt te gaan en al die prachtige kleding en die ontzettend mooie Indiase mensen te zien: helemaal super!
We hebben alle drie ook hele mooie Indiase jurken gekocht: wat was het ontzettend moeilijk om te kiezen tussen al die mooie fleurige stoffen!
We voelen ons nu weer helemaal mooi maar nog steeds wel heel erg vies; eigenlijk is alles wat je aanraakt verre van schoon, maar beginnen er nu al aan gewend te raken. San komt nu net uit de douche en die heeft toch echt een hoop zwart water weggespoeld: niet normaal meer!!!
Morgen gaan we heerlijk met de trein naar ons nederige stulpje in onze hometown Raxaul. We gaan lekker 25 uur zingen, bidden, bijbel lezen en prediken tegen onze niet-christelijke medegezel!!!:-) we gaan namelijk samen met een 61 jaar jonge medegezel naar Raxaul, een arts die in het xiekenhuis vrijwilligerswerk gaat doen in raxaul als docter.
Jongens, we missen jullie allemaal en heel erg bedankt voor al die lieve reacties, het is echt super om al die reacties te lezen!!!
We gaan nu lekker slapen want het is hier inmiddels al over 12 uur 's nachts!!! Weltrusten...
20 Oktober 2010 - 19:04
Greetje:
Hallo dames,
Fijn dat jullie veilig aan zijn gekomen in India. :D Wat een verhalen zeg. 500 euro voor die extra koffer.. vervelend :o Ik ben benieuwd naar de foto's. Corriene als je thuis bent moet je ook maar een keer zo'n jurk aan doen ;) Hebben jullie wel warm water met douche?
Veel succes en plezier morgen als jullie op weg gaan naar jullie stulpje.. spannend waar jullie terecht komen! :p
Liefs Greetje -
20 Oktober 2010 - 19:43
Ria:
Hoi San,
was je echt zo vies meid,
gelukkig heb je een lekker schoon vliesdekentje meegenomen haha, of is die ook al niet fris meer,wat zal het allemaal wennen zijn voor jullie, je hebt zeker wel genoten van je douche,ben heel benieuwd naar jullie treintrip, heel veel liefs allemaal, dikke zoen!!!!
p.s. Anna heeft al een kaart geschreven, ze schrijft:ben je al aan het werk, ik mis je en Peter ook(lief he) -
20 Oktober 2010 - 19:57
Hanneke :
Lieve Cor, San and An,
Wat leuk dat jullie ons zo goed op de hoogte houden! Ben zo benieuwd hoe jullie er uit zien in die mooie jurken, maak maar gauw een foto. We wensen jullie een hele goede treinreis toe. Gelukkige dokter, hoe kan hij nou op tegen drie zulke prachtige dochters van de Vader.
xx Peter en Hanneke
20 Oktober 2010 - 22:19
Dicky:
Hee Corrienne (en reisgenoten),
Inmiddels zitten jullie dus al in India! Wordt vast een ervaring om nooit te vergeten! Heel veel plezier daar! (p.s. met mijn moeder gaat t gelukkig wat beter)
Liefs,
Dicky -
21 Oktober 2010 - 12:51
Ernst/bea Berends:
Wat geweldig dat jullie zo'n goede reis gehad hebben en dat alles zo voorspoedig gegaan is. De Heer is groot en zeer te prijzen!!! En wat hebben jullie in een korte tijd al veel indrukken opgedaan. Wat fijn is natuurlijk dat je het met z'n drietjes kan delen en ook het plezier van kunt hebben. Geweldig dat jullie zulke uitgebreide verslagen sturen. Je kunt je een beetje inleven hoe dat voelt etc. Al ruiken en proeven we natuurlijk niets. We zien uit naar het volgende verslag. Jullie veel plezier en Gods zegen. Groetjes van opa en Bea -
21 Oktober 2010 - 16:51
Ladies,
Fijn dat jullie veilig aangekomen zijn, van de leuke en mooie dingen genieten en de mindere mooie/leuke dingen maar op je af laten komen. Geniet ervan en we horen graag meer verhalen :)
Liefs,
Edi from Brazil -
22 Oktober 2010 - 10:11
Jan En Mieke:
Hoi Corriene en de andere 2,
Leuk om via deze site met jullie mee te leven.
Fijn dat jullie veilig aangekomen zijn!
Geniet, ondanks moeilijke momenten en lastige dingen, van deze bijzondere periode in jullie leven!!!Groetjes! -
22 Oktober 2010 - 14:00
Mirjam & Wendy :
Hoi hoi,
Leuk om ook jullie verhalen te lezen!
Heel veel succes met alles en tot het volgende reisverslag!
Liefs, Wendy en Mirjam -
29 Oktober 2010 - 17:48
Hanneke En Jeannette:
We zijn nu bij tante Betty en oom Ton. Gaat het goed bij jullie? We hebben even de site aan tante Betty laten zien. En... we zijn natuurlijk ook even bij de kringloop geweest! dikke knuffel van ons